Veelgestelde vragen

Waar bevind de judozaal zich?

De judozaal bevind zich in de Mgr. D’arbergstaat in Elsloo. Voor meer informatie kijk bij CONTACT.

Wat heb ik allemaal nodig om te kunnen judo-en?

Wil je een keer komen trainen, dan is dit geen probleem. Wij hebben pakken en banden in alle maten op voorraad die gedurende de proeflesperiode (4 lessen) kunnen worden geleend. Vind je de judo leuk en wil je blijven, dan is het mogelijk om bij ons een pak en een band te kopen. Daarnaast adviseren we slippers omdat we in de zaal niet op schoenen mogen lopen.

Wat zijn de kosten van het lidmaatschap bij Kenshiro Abbé?

Dit is afhankelijk van het aantal keren trainen per week. De kosten zijn HIER terug te vinden.

Zijn er inschrijfkosten?

Deze bedragen 10 euro

Wat zijn de kosten voor de Judo bond?

De kosten voor de judobond zijn afhankelijk van leeftijd. Om inzicht te krijgen in de prijzen verwijzen wij u naar de website van de BOND

Wat kost een judopak?

Dit is afhankelijk van de maat en het merk. Judopakken zijn er vanaf 20 euro. Heb je interesse in een judopak, meld je even bij het bestuur.

Op welke dagen wordt er getraind?

De trainingen vinden plaats op dinsdagavond van 19.00 tot 22.00 en op zaterdag van 09.00 tot 14.00 uur. Voor meer informatie over de trainingen neem HIER eens een kijkje. 

Vanaf welke leeftijd mag ik op judo?

Bij Kenshiro Abbé verzorgen we lessen vanaf vier jaar. Spelenderwijs brengen we judo op een leuke positieve manier onder de aandacht. Naast het meekrijgen van de judo normen en waarden, hechten we veel waarde aan motoriek

In welke groep(en) mag ik trainen?

Vanaf 8 jaar mag iedereen meedoen in de wedstrijdgroep. Daarnaast wordt er voor de groepsindeling gekeken naar de leeftijd. Echter kan het zijn dat de judoka stappen voor of achter loopt waardoor een andere groep wenselijk is. Hiermee houden we als club graag rekening. Een andere groep kan in overleg met de trainer en het bestuur.

Hoe kan ik me inschrijven voor een toernooi?

Inschrijven kan altijd bij een bestuurslid. Deze zijn tijdens de trainingen aanwezig in de zaal. Tevens is het mogelijk om je via WEDSTRIJDEN in te schrijven. Selecteer het juiste toernooi. Betaling kan gewoon contant in de zaal of overgemaakt worden naar de rekening. Bij overmaken a.u.b. het toernooi en de naam van de judoka vermelden.

Kan ik aan elk toernooi meedoen?

De trainer weet hoe ver je bent met judo. Overleg als je mee wilt doen aan een toernooi of dit mogelijk is. Ben je erover na aan het denken om toernooien te doen, overleg dit dan tijdig met de trainers. Deze kunnen je helpen met de juiste voorbereiding.

Mijn pappa en mamma kunnen niet, mag ik dan toch mee met het toernooi?

Dit kan natuurlijk wel. Overleg even met het bestuur of het mogelijk is om met iemand mee te rijden. We gaan uiteraard altijd het liefst met zoveel mogelijk judoka’s op toernooi.

Is er altijd een coach als ik op toernooi wil?

Kenshiro Abbé gaat niet naar een toernooi als er niet voldoende coaches zijn. Bij een grote groep judoka’s gaan altijd Sjef en Stef beide mee. Kan een van de twee niet, dan zijn Ivo en Yannick er als back up. Praat gerust eens met de trainer en de hulptrainers om meer inzicht te krijgen hoe het op toernooien eraan toe gaat.

Waar kan ik terecht voor meer informatie?

Het bestuur staat je graag te woord. Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of vul bij CONTACT je gegevens in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. 

end faq

Foto impressie