Bestuur

Voorzitter

Op 7 jarige leeftijd werd er in 1992 de keuze voor judo gemaakt. Altijd buiten bezig en het hebben van veel energie zorgde ervoor dat een goede uitlaatklep nodig was. Deze werd samen met mijn vader Peter en zus Ellen gevonden in de judosport.

Algemeen bestuurslid

Ik ben geboren in 1972, getrouwd en moeder van 3 kinderen. Toen de jongens  judo als sport hebben gekozen  ben ik betrokken geraakt bij Kenshiro Abbé. Wat ik ervaar is toewijding en enthousiasme bij alle betrokkenen bij onze club.

Secretaris

Ik ben 25 jaar en op acht jarige leeftijd in 1996 begonnen bij judovereniging Kenshiro Abbé. Mijn hart heb ik direct verloren aan deze mooie sport en deze prachtige vereniging. Na jaren actief judoka te zijn geweest zowel tijdens trainingen als op wedstrijden besloot ik iets terug te willen doen.

Wedstrijd Secretariaat

Afkomstig uit een judo familie was voor mij de keuze als kind snel gemaakt. Ik wilde gaan judoën! Via verschillende clubs als Chian sport en Judo Ryu Bara, waar ik veel te vinden was op de wedstrijd mat, ben ik na enkele jaren terechtgekomen bij Kenshiro Abbé.

Penningmeester

Ik ben geboren in 1971 in Geleen. Samen met mijn vrouw Vera heb ik twee leuke dochters Kim en Myrthe en wonen we in het mooie Elsloo. Zelf ben ik (helaas) geen judoka, alhoewel het een prachtige en veelzijdige sport is. Sinds 2016 ben in Penningmeester voor onze gezellige judoclub.